Stamholmen Hvidovre 198 m2

Stamholmen 35, 2650 Hvidovre

Lidt om ejendommen

Nu har man muligheden for at få sin virksomhed ind i denne ikoniske ejendom i Hvidovre. Betingelserne er små og fleksible men synligheden og placeringen er stor og ejendommen byder på alt hvad den kræsne virksomhed har brug for.

De ledige lokaler på 20 til 300m2 ligger placeret i ejendommens stue og 2 sal. Ejendommen indeholder fysioterapi/fitness, bad og omklædning, stort kantine, område med kok og buffet, frokost 80 kroner pr. dag, og dertil hørende konference og møde faciliteter. Yderligere er ejendommen handicapvenlig og man kan parkere GRATIS lige uden for og har man en el-bil kan den naturligvis også oplades på p-pladsen.

Det populære og innovative erhvervsområde ligger med sin placering tæt på København C, lufthavnen og ikke mindst motorvejsstrækningen til og fra Ørestaden. Området vil i fremtiden blive en del af ”holmene” – der er omtalt i medierne.

Af øvrige lejere i ejendommen kan nævnes, IF forsikring, Santander Consumer Bank, SKF Danmark A/S, Prodata Consult A/S, INVISIO A/S, Techtronic Industries Danmark og mange mindre SMV virksomheder.

Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetid.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthuset. Væxthuset er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Fakta

Pris: 1100,- m2eksl. driftsomkostninger

Areal: 198 m2

Depositum: Efter nærmere aftaleeksl. moms

Har du spørgsmål?

Faciliteter

  • Mødelokaler
  • Fri parkering
  • Ladestander
  • Kantine