IT-Support

Med Væxthusets egen IT-support har du altid hjælpen lige ved hånden. Du kan til enhver tid kontakte IT-supporten, og de vil hurtigt og effektivt yde support til PC og Mac.

Revisor Support

Som iværksætter eller etableret virksomhed kan spørgsmål om moms, regnskab m.m. hurtigt vokse sig store. Med Væxthusets egen revisor support har du altid professionel support ved hånden.

Juridisk support

At sætte sig ind i diverse lovgivninger og regler er en stor mundfuld og kan også hurtigt blive en dyr affære. Med Væxthusets egen juridiske support, har du altid professionel support ved hånden.

Frokostordning/kantine

Væxthuset tilbyder lokale frokostordninger i alle Væxthusets kontorhoteller. Du kan nemt og enkelt tilmelde dig den lokale frokostordning og hver dag få bragt maden direkte til dit kontor.

Forsikring/Pension

Væxthuset tilbyder favorable forsikrings- og pensionsløsninger hos Topdanmark. Som lejer i Væxthuset kan du nemt benytte dig af gratis rådgivning hos Topdanmark og samtidig få et godt tilbud på en opstartsforsikring/pension.

Mindre Virksomhed

Der er mange fordele ved at “tage” på arbejde og ikke have sit kontor i hjemmet. Hvordan skal man mentalt holde fri i hjemmet, når det samtidig er det sted, man arbejder? Dvs., ens fristed i hjemmet er blevet sammensmeltet med ens arbejde, hvilket er en dårlig kombination.

Flere undersøgelser viser, at dét med at arbejde ude blandt andre mennesker og IKKE arbejde derhjemme, hvor tøjvask, rengøring, overspringshandlinger – og generelt det at blive forstyrret – øger produktiviteten mellem 15-20 %. Hvis vi antager, at der er 220 arbejdsdage på et år og sandsynligvis flere, når man er selvstændig, så ser regnestykket således ud: 

20 % af 220 arbejdsdage giver 44 flere arbejdsdage på et år, dvs. knap 2 måneders mere effektiv arbejdstid – så selv med en husleje hos Væxthuset (fra 3000,- kr. mdr.), vil det stadig være en rigtig god økonomisk investering for dig at komme ud af hjemmet. 

Hvis du i stedet for at bruge McDonald’s, Baresso etc. som mødelokaler, så har du gratis adgang til mødelokaler i Væxthuset i hele landet – som det også fremgår af vores 25 gode grunde. Man fremstår meget mere professionel som virksomhed, og kunden får en fornemmelse af, at man tror på dét, man laver.

Mellemstore Virksomheder

For større virksomheder, der i dag benytter Scandic eller lejer konferencecentre, der typisk koster 1000 til 2000 kr. pr. time, er det en økonomisk fordel, at man hos Væxthuset kan nøjes med at betale 250 kr. pr. time. Flere større virksomheder benytter denne ordning, og der er flere eksempler på besparelser på flere hundrede tusinde kr. årligt.
I Væxthusets udlejningskoncept er der lagt vægt på fleksibilitet. Du kender dine omkostninger, og ikke mindst har du mulighed for hurtigt at kunne skalere op og ned, som markedet og dermed din økonomi ændrer sig. Det er både hurtigt og nemt at øge eller reducere dit kvadratmeterareal, hvilket er en blandt mange andre gode grunde til, at flere og flere virksomheder benytter Væxthusets kontorhoteller.
Af stor betydning for alle er ventetiden i bilen på vej til arbejde. Den koster også penge! Væxthusets kontorhoteller er beliggende i udkanten af byerne og tæt ved motorvejene, hvor man typisk ikke kommer til at sidde i lange køer.
Det giver mange fordele, hvis man benytter Væxthusets deleøkonomikoncept – det giver tryghed, fleksibilitet og er økonomisk og visionært. De tanker, vi har om fremtiden, påvirker vores handlinger i nutiden.