Erhvervsejendom i Vallensbæk Strand

Strandesplanaden 110, 2665 Vallensbæk Strand

Lidt om ejendommen

Ejendommen indeholder stor hall med trappe og elevator til 1. og 2. sal. Lyse cellekontorer med adgang til terrasse, mødelokale samt køkken. Ejendommen har en stor kantine med buffet og konferencefaciliteter samt en stor udendørs terrasse, hvor man kan nyde sin frokost om sommeren. Køge Bugt motorvejen E20 til København og Jylland ligger 3 min. fra Væxthuset. Bus, tog og indkøb er 1 min. fra ejendommen på det nye Vallensbæk Stationstorv med bl.a. Fitness World, Lagkagehuset, REMA 1000, Nordea og 7-ELEVEN. Har man behov for en gåtur i det fri, så ligger Vallensbæk Strand og Havn 3 min. fra ejendommen. Stranden og havnen er attraktive områder, specielt om sommeren pga. sandstranden og ikke mindst stemningen på havnen. 

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. GOODYEAR, HONEYWELL, PROSAPIA og KIF Håndbold, og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på info@vxh.dk for at booke en fremvisning.

Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetid.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthuset. Væxthuset er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Fakta

Pris: 895 kr. pr. m²eksl. driftsomkostninger

Areal: 700 m²

Driftomkostninger: 245 kr. pr. m²eksl. moms

Depositum: Efter nærmere aftaleeksl. moms

Har du spørgsmål?

Faciliteter

  • Gratis parkering
  • Niveaufri adgang
  • Gratis adgang til mødelokaler 22 steder i Danmark