Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Vi kender alle situationen af at holde i lange bilkøer, ingen p-plader, meget dyre p-satser og ikke mindst den lange ventetid.Hvis ovenstående situationer virker bekendt og spild af kostbar tid og penge – så er det en bland flere grunde til at vælge Væxthuset kontorhoteller. Væxthusets kontorhoteller ligger bevist i kanten til de store byer og i provinsen, hvor der gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Lej et kontor i Rødovre

Roskildevej 333, 2610 Rødovre

Kontorhotellet indeholder lyse cellekontorer, køkken med spiseplads, mødelokale, gratis p-pladser, overvågning, alarm, elevatorlift samt bad og omklædning. Der er mulighed for at købe smørrebrød, salat, drikkevarer etc. hos REMA 1000 eller på Damhustorvet få hundrede meter fra ejendommen. Væxthuset ligger tæt på Rødovre centrum samt Frederiksberg, hvor der er spækket med indkøbsmuligheder i form af butikker og storcenter.  Der er kun 300 meter til Damhussøen og 2,5 km til nærmeste motorvej. Bussen holder uden for døren, og der er gåafstand til Rødovre Station, hvorfra der med linje B er forbindelse til det meste af København. Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. Connection, Torvekokken, URBAN Go! , og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på info@vxh.dk for at booke en fremvisning.

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

2,5 kilometer til motorvejen

1 kilometer til togstation

0 meter til busstoppested

1 kilometer til centrum

400 meter til indkøb

Alt dette får du, når du bliver en del af Væxthusets kontorfællesskab

Når du er en del af Væxthusets kontorhoteller, står vi bl.a. klar til at hjælpe med IT-support, revisorer, forsikring samt jura. Alle omkostninger er inkluderet i huslejen*, og vi benytter os at E-learning og sparring mellem Væxthusets lejere på tværs af Danmark.

Hos Væxthuset bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller til gavn for Væxthusets lejere. Netop derfor har vi mulighed for at give vore kunder de bedste lejemål, på de bedste betingelser og ikke mindst til de bedste priser – derfor giver vi prisgaranti. Er du blevet inspireret af ovenstående – så gå ind på følgende link: – hvor Væxthusets lejere selv fortæller, hvorfor de valgte netop Væxthuset.

25 gode grunde ved hvert kontorhotel samt hotellets unikke faciliteter
  • Interesseret i at høre mere om vores ejendomme?

En løsning som passer dine behov

Drop-in

Pris 995,- / mdr.

Åben Plads

Pris 1895,- / mdr.

Lukket kontor

Pris fra 1995,- / mdr.

Tilvalg

+