Erhvervsejendom i Glostrup med erhvervslejemål og kontorhotel

Naverland 4, 2600 Glostrup

Lidt om ejendommen

Attraktive kontorer i hyggeligt kontorhotel med gratis parkering og internet. Kontorer i alle størrelser fra 12 m2 – 300 m2 med mulighed for at slå flere kontorer sammen og indrette dem lige efter jeres behov. Der er herudover mulighed leje af garager.

Ejendommen, som er centralt beliggende, huser en række mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Der er fællesfaciliter i form af køkken, spisepladser, terrasse, toiletter og indbydende indgangsparti.

Glostrup er det tætteste du kommer på København – uden at blive plukket for parkeringsgebyrer. Her rammer du motorvejen på 3 minutter, Indre By på 15 minutter og har nem passage uanset om du skal nord, syd, øst eller vest.

Glostrup er på vej til at blive Vestegnens centrum. Allerede i 2021 vil Glostrup være et af Sjællands vigtigste trafikknudepunkter med letbane, S-tog, busser og formentlig en regionaltogforbindelse direkte til lufthavnen.

Det er ambitionen, at Glostrup Kommune i år 2020 skal have 25.000 indbyggere og 30.000 arbejdspladser. Det skal ikke mindst ske via en spændende indsats rettet mod erhvervslivet.

Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetid.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthuset. Væxthuset er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Fakta

Pris: 500 kr. m2/år eksl. driftsomkostninger

Areal: 12-724m2

Driftomkostninger: 125eksl. moms

Depositum: 3 mdr.eksl. moms

Har du spørgsmål?

Faciliteter

  • Gratis kaffe & te
  • Fri parkering
  • Wi-fi
  • Gratis mødelokaler
  • Elektronisk adgangskontrol
  • Hyggeligt udendørs areal

Book en fremvisning

Udfyld formularen og vi vil hurtigst muligt melde tilbage til dig med et tidspunkt.