Erhverv Kolding centeret

Skovvangen 42, 6000 Kolding

Lidt om ejendommen

På første sal i Kolding storcenter, er der nu mulighed for at leje det flotte lyse lejemål til enten om det er til kontor, undervisning, klinik eller andet. Om du/I skal bruge større eller mindre lokaler er der mulighed for at op og ned skalerer størrelsen på m2. Der er mulighed for at få et bad i kælderen. Elevator til 1. sal, og fine parkerings muligheder. Yderligere er der naturligvis – som altid i Væxthuset kontorhoteller – adgang til gratis mødelokale i alle vores Væxthuse i både Danmark og Sverige.

Med lokale midt i Kolding storcenter, er indkøb og spisesteder tæt på.

Kontaktperson Jan Crone 51514146 – mail jc@vxh.dk Eller ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på kontakt@vxh.dk for at booke en fremvisning

Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetid.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthuset. Væxthuset er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Fakta

Pris: 1.050,- pr. m2eksl. driftsomkostninger

Areal: 201 m2

Depositum: 6 måneder samt 12 måneder opsigelseeksl. moms

Har du spørgsmål?

Faciliteter

  • Gratis parkering
  • Fri adgang til alle Væxthusets mødelokale i Danmark og Sverige