Erhvervsejendom i Ringsted

Dyssegårdsvej 23, 4100 Ringsted

Lidt om ejendommen

Ejendommen indeholder indgangsparti med adgang til ejendommens atrium, kaffebar, lyse cellekontorer, mødelokale, toiletter, gratis p-pladser, køkken samt bad og omklædning i kælderen. Ejendommen har en unik 1. sal, hvor der fra reposen er udsigt til atrium, og fra stueetagen er der adgang til et stort græsareal, der nydes af lejerne om sommeren. Ejendommen ligger geografisk godt i Ringsted, bl.a. kan motorvej E20 nås på 5 min. og herfra tager det 30 min. til København og 30 min. til Fyn. Busserne 411 og 466 holder 10 min. fra ejendommen , og Ringsted Station ligger 3 km. fra Væxthuset. Yderligere ligger kun 10 min. fra ejendommen den populære Ringsted Outlet-by, som er et mekka af div. indkøbsmuligheder bl.a. Kvickly, HUGO BOSS, NIKE, Sunset Boulevard og restauranter. 

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. VERISURE, Spirax, MG-V og Bane Danmark, og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på info@vxh.dk for at booke en fremvisning.

Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetid.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthuset. Væxthuset er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Fakta

Pris: 450 kr. pr. m²eksl. driftsomkostninger

Areal: 1000 m²

Driftomkostninger: 50 kr. pr. m²eksl. moms

Depositum: Efter nærmere aftaleeksl. moms

Har du spørgsmål?

Faciliteter

  • Gratis parkering
  • Kabling
  • Køkken
  • Alarmsystem
  • Gratis adgang til mødelokaler 22 steder i Danmark