Erhvervsejendom i Herning

Viborgvej 97, 7400 Herning

Lidt om ejendommen

Ejendommen indeholder lyse cellekontorer, køkken i forbindelse med stort åbent atrium, stor udendørs terrasse, mødelokale, alarm, gratis p-pladser, Fitness World og REMA 1000. Ejendommen henvender sig til den etablerede virksomhed, der har behov for nogle omgivelser over middel standard. Vi kan tilbyde frokostordning, eller alternativt kan man handle hos REMA 1000. 

På gavlen af ejendommen Herning, har vi en gigantisk led-skærm på 5 x 10 meter, der med sit reklameindhold vender direkte ud til en af Hernings mest befærdede indfaldsveje – Viborgvej mod Herning centrum. Hvis reklame betyder meget for din virksomhed, kan Væxthuset mod betaling tilbyde reklame på LED-skærmen. Reklameværdien er markant, da der hver dag holder og kører flere end 1000 mennesker forbi.

Herning er bl.a. kendt for BOXEN, HI-messehallerne og ikke mindst Herning Golfklub, der kun ligger få hundrede meter fra Kontorhotellet. Bybussen 9A holder lige ved døren, og den midtjyske motorvej samt Herning Motorvejen kan nås inden for 5 min.

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. Fitness World, Vikar Danmark og Lundberg Data, og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på info@vxh.dk for at booke en fremvisning.

Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetid.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthuset. Væxthuset er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Fakta

Pris: 525 kr. pr. m²eksl. driftsomkostninger

Areal: 250 m²

Driftomkostninger: 150 kr. pr. m²eksl. moms

Depositum: Efter nærmere aftaleeksl. moms

Har du spørgsmål?

Faciliteter

  • Air condition
  • Kabling
  • Køkken
  • Gratis parkering
  • Alarmsystem
  • Gratis adgang til 22 mødelokaler i Danmark

Book en fremvisning

Udfyld formularen og vi vil hurtigst muligt melde tilbage til dig med et tidspunkt.