Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthusets kontorhoteller. Væxthusets kontorhoteller er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Lej et kontor i Ringsted

Dyssegårdsvej 23, 4100 Ringsted

Kontorhotellet indeholder indgangsparti med adgang til ejendommens atrium, kaffebar, lyse cellekontorer, mødelokale, toiletter, gratis p-pladser, køkken samt bad og omklædning i kælderen. Ejendommen har en unik 1. sal, hvor der fra reposen er udsigt til atrium, og fra stueetagen er der adgang til et stort græsareal, der nydes af lejerne om sommeren. Kontorhotellet ligger geografisk godt i Ringsted, bl.a. kan motorvej E20 nås på 5 min. og herfra tager det 30 min. til København og 30 min. til Fyn. Busserne 411 og 466 holder 10 min. fra kontorhotellet, og Ringsted Station ligger 3 km. fra Væxthuset. Yderligere ligger kun 10 min. fra kontorhotellet den populære Ringsted Outlet-by, som er et mekka af div. indkøbsmuligheder bl.a. Kvikly, HUGO BOSS, NIKE, Sunset Boulevard og restauranter. 

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. VERISURE, Spirax, MG-V og Bane Danmark, og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på info@vxh.dk for at booke en fremvisning.

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

3 kilometer til motorvejen

2 kilometer til togstation

1 kilometer til busstoppested

2 kilometer til centrum

200 meter til indkøb

Alt dette får du, når du bliver en del af Væxthusets kontorfællesskab

Når du er en del af Væxthusets kontorhoteller, står vi bl.a. klar til at hjælpe med IT-support, revisorer, forsikring samt jura. Alle omkostninger er inkluderet i huslejen*, og vi benytter os at E-learning og sparring mellem Væxthusets lejere på tværs af Danmark.

Hos Væxthuset bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller til gavn for Væxthusets lejere. Netop derfor har vi mulighed for at give vore kunder de bedste lejemål, på de bedste betingelser og ikke mindst til de bedste priser – derfor giver vi prisgaranti. Er du blevet inspireret af ovenstående – så gå ind på følgende link: – hvor Væxthusets lejere selv fortæller, hvorfor de valgte netop Væxthuset.

Se 25 gode grunde ved hvert kontorhotel samt hotellets unikke faciliteter
  • Interesseret i at høre mere om vores ejendomme?

En løsning som passer dine behov

Drop-in

Pris 995,- / mdr.

Åben Plads

Pris 1895,- / mdr.

Lukket kontor

Pris fra 1995,- / mdr.

Tilvalg

+