Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthusets kontorhoteller. Væxthusets kontorhoteller er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Derfor skal du vælge et kontor hos Væxthuset nær dig.
Kontakt os på tlf. 53 53 17 17 og få et godt tilbud.

Se her i programmet Penge på DR, hvad lange bilkøer koster dig.

Lej et kontor i Randers

Vestergade 10-12, 8900 Randers

Kontorhotellet indeholder indgangsparti med adgang til husets 3 etager. 3. sal indeholder storrumskontor med eget køkken og toilet samt cellekontorer. 2. salen indeholder cellekontorer, toilet og bad samt mødelokale, og der er adgang til husets fælleskøkken med spiseplads på 1. salen. 1. salen indeholder cellekontorer samt et åbent område, der i dag er indrettet som venteområde for en af virksomhederne i ejendommen. Alle etagerne er bl.a. velegnet til en virksomhed, der ønsker sin helt egen etage i centrum af Randers. Der er gratis p-pladser både i gården. Kontorhotellet er en ældre totalrenoveret ejendom med fritliggende bjælker, rustikke gulve og ikke mindst med en hyggelig lukket gård, hvor der om sommeren er mulighed for at nyde solen og roen. Kontorhotellet Væxthuset ligger lige ved Randers gågade, og her finder du div. butikker, restauranter, og cafeer etc. Busserne 2,10 og 11 holder 1 min. fra kontorhotellet., Randers Station ligger 5 min. fra Væxthuset og Motorvej E45 ligger 7 min. fra centrum.  Så ønsker din virksomhed at være i centrum af Randers, hvor alt ligger uden for døren, så er det den helt rigtige placering.

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. Real Estate Development, INCA og Kohsel Data, og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på kontakt@vxh.dk, for at booke en fremvisning.

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

3 kilometer til motorvejen

750 meter til togstation

200 meter til busstoppested

250 meter til centrum

200 meter til indkøb

Alt dette får du, når du bliver en del af Væxthusets kontorfællesskab

Når du er en del af Væxthusets kontorhoteller, står vi bl.a. klar til at hjælpe med IT-support, revisorer, forsikring samt jura. Alle omkostninger er inkluderet i huslejen*, og vi benytter os at E-learning og sparring mellem Væxthusets lejere på tværs af Danmark.

Hos Væxthuset bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller til gavn for Væxthusets lejere. Netop derfor har vi mulighed for at give vore kunder de bedste lejemål, på de bedste betingelser og ikke mindst til de bedste priser – derfor giver vi prisgaranti. Er du blevet inspireret af ovenstående – så gå ind på følgende link: – hvor Væxthusets lejere selv fortæller, hvorfor de valgte netop Væxthuset.

25 gode grunde ved hvert kontorhotel samt hotellets unikke faciliteter
  • Interesseret i at høre mere om vores ejendomme?

En løsning som passer til dine behov

Drop-in

Pris 995,- / mdr.

Kontorplads

Pris 1895,- / mdr.

Lukket kontor

Pris fra 1995,- / mdr.

Tilvalg

+