Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthusets kontorhoteller. Væxthusets kontorhoteller er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Derfor skal du vælge et kontor hos Væxthuset nær dig.
Kontakt os på tlf. 53 53 17 17 og få et godt tilbud.

Se her i programmet Penge på DR, hvad lange bilkøer koster dig.

Lej et kontor i Allerød

Rørmosevej 2B, 3450 Allerød

Kontorhotellet fremstår i utrolig flot velholdt stand og handicapvenlig – opført i betonelementer og med pænt ”vinduestårn” idet ene hjørne (Ved indgangspartiet).

På den øverste etage er der på facaden lavet et andet udtryk end stueplan og 1. sal. Derved kommer der lidt spil i ejendommens udseende og arkitektur, i stedet for en lidt mere normal og traditionel kontorbygning.

Lokalerne er i dag primært opdelt som cellekontorer i forskellige størrelser. Der bydes velkommen i præsentabelt og klinkebelagt indgangsparti. Herfra er der trappeopløb samt elevator til alle etager. Stueplan er i dag indrettet med lagerrum, kontor og mødelokaler. Der er fleksible indretningsmuligheder i stueplan. Om man ønsker kontor, lager med port eller begge dele, så er der mulighed herfor.

På første salen er der en rigtig flot og nyere kantine med udgang til skøn tagterrasse. Resten af 1. salen samt hele 2. sal består af flere gode kontorer og mødelokaler. Der er et fint lysindfald i hele ejendomme og meget fin udsigt over området.

Indenfor kort afstand fra ejendommen findes bymidten i Allerød, Allerød station med S-togsforbindelse mellem Hillerød og Køge samt motorvejsafkørsel til Hillerødmotorvejen.

I Allerød kommune er der tre større erhvervsområder med henholdsvis kontor/administration, lettere industri, lettere produktion, forskning, uddannelse m.m.

Rørmosevej 2 er beliggende i område Engholm, der er det nyeste og mest moderne erhvervsområde i kommunen. Området indeholder virksomheder med: Forskning, uddannelse, lettere produktion og administration.

Der er flere kendte virksomheder placeret i området herunder Matas hovedkontor, Formula Automobile, Allerød Rådhus mm. Derudover findes en Aldi og Meny i gåafstand fra ejendommen.

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a., Loop fitness, Dream IPS, Malermester Damsbak og Lakeside Software Ltd., og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på kontakt@vxh.dk for at booke en fremvisning.

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

0,6 kilometer til motorvejen

2 kilometer til togstation

100 meter til busstoppested

2 kilometer til centrum

100 meter til indkøb

Alt dette får du, når du bliver en del af Væxthusets kontorfællesskab

Når du er en del af Væxthusets kontorhoteller, står vi bl.a. klar til at hjælpe med IT-support, revisorer, forsikring samt jura. Alle omkostninger er inkluderet i huslejen*, og vi benytter os at E-learning og sparring mellem Væxthusets lejere på tværs af Danmark.

Hos Væxthuset bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller til gavn for Væxthusets lejere. Netop derfor har vi mulighed for at give vore kunder de bedste lejemål, på de bedste betingelser og ikke mindst til de bedste priser – derfor giver vi prisgaranti. Er du blevet inspireret af ovenstående – så gå ind på følgende link: – hvor Væxthusets lejere selv fortæller, hvorfor de valgte netop Væxthuset.

25 gode grunde ved hvert kontorhotel samt hotellets unikke faciliteter
  • Interesseret i at høre mere om vores ejendomme?

En løsning som passer til dine behov

Drop-in

Pris 995,- / mdr.

Kontorplads

Pris 1895,- / mdr.

Lukket kontor

Pris fra 1995,- / mdr.

Tilvalg

+