Erhverv Ringsted

Nørretorv 30, 4100 Ringsted

Lidt om ejendommen

Kontoret er  en oplagt kontorløsning til både små- og mellemstore virksomheder. Dette kontor rummer 248.0 kvm. Ved at etablere din virksomhed i Ringsted vil du i høj grad opleve hvad det vil sige at arbejde i veludviklet infrastruktur.

Nørretorv Center & Ringsted outlet byder på et godt miks af butikker og kontorvirksomheder, så I bliver en del af et levende miljø med gode indkøbsmuligheder og muligheder for at spise en god frokost med forretningsforbindelser.Scandic Hotel byder på overnatningsmuligheder, og Ringsted Kongrescenter kan lægge lokaler til større arrangementer. Derer masser af gratis parkeringspladser. Det let at komme til og fra området med offentlig transport:Buslinjer: 240, 401A, 405E, 408, 415, 540.

Det er ganske nemt at komme til bymidten fra kontoret på Nørretorv 30 2, idet kontoret kun er 770 m derfra. Med et befolkningstal på 22657 er Ringsted en fremragende by at udvikle din virksomhed i. I øvrigt ligger Vestmotorvejen lige i nærheden af kontoret, hvilket gør det super bekvemmeligt at komme til og fra arbejde. Parken ligger tæt på kontoret og bidrager med en naturlig atmosfære midt i byen.

Samme bullets som VXH Ringsted.

Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetid.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthuset. Væxthuset er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Fakta

Pris: 650,- pr. m2eksl. driftsomkostninger

Areal: 333 kvm2

Driftomkostninger: 245,- pr. m2eksl. moms

Depositum: 3 måneder samt 6 måneder opsigelseeksl. moms

Har du spørgsmål?

Faciliteter

  • Tæt på motorvej
  • Midt i Ringsted centrum
  • Køkken
  • Mødelokaler i hele Danmark
  • Tæt på Ringsted Outlet