Erhvervsejendom i Odense

Sivmosevænget 2C, 5260 Odense

Lidt om ejendommen

Ejendommen indeholder lyse cellekontorer, Fælles kantine og konferencelokale med udgang til terrasse med borde og bænke, mødelokale, gratis p-pladser og alarm. I denne ejendom er der gode muligheder for at leje nogle større lokaler og kælder til lager. Ejendommen ligger 10 min. fra Odense centrum og 3 min. fra motorvejen E20 til Sjælland og Jylland. Bus 60,61,62 samt busserne RØD billet til bl.a. København og Jylland holder ved ejendommen Odense ll, McDonald’s og Shell. Hjallese station ligger 2 min. væk, og herfra er der forbindelse til Odense Banegård med regionaltoget 2676. Letbanen, der skal forbinde den nye bydel i Odense SØ og Odense centrum, skal have Hjallese Station som ende-destination. Den nye bydel i SØ ligger kun 1,5 km. fra ejendommen, og det nye Odense Universitetshospital skal bl.a. bygges der.

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. Connection, G4S og Dansk Skolefoto, og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på info@vxh.dk for at booke en fremvisning.

Gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetid.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge – hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthuset. Væxthuset er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.

Fakta

Pris: 665 kr. pr. m²eksl. driftsomkostninger

Areal: 336 - 960 m²

Driftomkostninger: Efter aftaleeksl. moms

Depositum: Efter nærmere aftaleeksl. moms

Har du spørgsmål?

Faciliteter

  • Air condition
  • Alarmsystem
  • Gratis parkering
  • Kabling
  • Kantine
  • Gratis adgang til 22 mødelokaler i Danmark