Velkommen til Væxthuset Århus III

Afstand til motorvej3,6 km
Afstand til station545
Afstand til bus 106 m
Afstand til centrum1,5 km
Afstand til shopping500 m

Lej et kontor i Århus III

 
Væxthuset i Århus er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores professionelle omgivelser, hvor der er højt til loftet og lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorfællesskab.

I hele ejendommen er indlagt kabelbakke med internetkabler i væggene og stationær lys i loftet. Kontorerne er åbnet op i kip og har synlige hanebjælker. Dørene er monteret med matteret glas, så man får udbytte af lyset fra den lyse kontorgang, men stadigvæk har "privatliv" for de forbigående mennesker og de fleste kontorer / døre er udstyret med elektronisk dørlås. De fleste kontorer er ydermere indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. I Århus III tilbydes et mix mellem kontorer i forskellige størrelser samt kontorpladser. Her er mulighed for, at leje kontorpladser eller separate kontorlejemål, som alle har adgang til en række fælles faciliteter såsom reception, fælles køkken/kantine samt mødelokaler i forskellig størrelser. Når du er en del af Væxthuset i Århus står du ikke alene. Vi er klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset Århus III har beliggenhed i Risskov, med kort afstand til Grenåvej, en af de mest travle hovedveje ind til Aarhus, E45, offentlig transport samt Aarhus midtby.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Århus II

 

Lejere