Velkommen til Væxthuset Slagelse

  • Kontorhotel i Slagelse, Kontorfællesskab Slagelse, kontorhotel i slagelse, Teknikvej 2c,
Afstand til motorvej 3,2 km
Afstand til station 2 km
Afstand til bus 100 m
Afstand til centrum 1 km
Afstand til shopping 400 m

Lej et kontor i Slagelse

 
Væxthuset i Slagelse er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores eftertragtede 800m2 moderne og professionelle omgivelser, hvor der er højt til loftet og lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Derudover har vi en stor kantine, som tilbyder frokostordning, og køkkenfaciliteter, der frit kan benyttes til møder og arrangementer. Det samme kan bygningens flotte mødelokale. Når du er en del af Væxthuset i Slagelse er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset i Slagelse har gratis parkering og ligger tæt på et centrum spækket med indkøbsmuligheder, motorvejstilkørslen, E20, og Slagelse Station.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Slagelse

 

Beboere