Velkommen til Væxthuset Rødovre

Afstand til motorvej2,5 km
Afstand til station1 km
Afstand til bus 0 m
Afstand til centrum1 km
Afstand til shopping 400 m

Lej et kontor i Rødovre

 
Væxthuset i Rødovre er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 615m2 moderne og professionelle omgivelser med lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Bygningen er indrettet med en stor kantine med tilhørende køkkenfaciliteter i stuen, som kan bruges til møder og arrangementer. Der er også mødelokaler i bygningen, som frit kan afbenyttes og bygningen er handicapvenlig. Når du er en del af Væxthuset i Rødovre er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset har gratis parkering og ligger tæt på centrum i Rødovre, hvor der er spækket med indkøbsmuligheder i form af butikker og storcenter. Væxthuset ligger på Roskildevej nær Damhussøen og har kun 2,5 kilometer til nærmeste motorvej, og er ellers i gåafstand fra Rødovre station, hvorfra der er forbindelse til det meste af København med linje B.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Rødovre

 

Lejere