Velkommen til Væxthuset Ringsted

Afstand til motorvej3 km
Afstand til station2 km
Afstand til bus 1 km
Afstand til centrum2 km
Afstand til shopping200 m

Lej et kontor i Ringsted

 
Væxthuset i Ringsted er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 1032m2 forholdsvis nybygget, rustikke og professionelle omgivelser, hvor der er meget højt til loftet og lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Væxthuset Ringsted ligger i det østlige erhvervsområde. Det og er indrettet med store åbne fællesområder og gangbroer, som sammen med bygningens store køkken kan benyttes frit til møder, arrangementer og kurser. Når du er en del af Væxthuset i Ringsted er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset i Ringsted har rigtig gode og gratis parkeringsmuligheder og ligger ikke langt fra et centrum med gode indkøbsmuligheder, offentlige transportmuligheder og med kun 3 kilometer til motorvejstilkørslen.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorfællesskab - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Ringsted

 

Lejere