Velkommen til Væxthuset Randers

Afstand til motorvej3 km
Afstand til station750 m
Afstand til bus 200 m
Afstand til centrum250 m
Afstand til shopping200 m

Lej et kontor i Randers

 
Væxthuset i Randers er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 650m2 ny istandsatte og professionelle omgivelser, med lav husleje i hjertet af Randers. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Ud over vores 21 præsentable kontorer er bygningen indrettet med et stort køkken, mødelokaler og et charmerende baghus, der for nylig er renoveret, som frit kan benyttes til frokoster, møder og arrangementer. Når du er en del af Væxthuset i Randers er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset er centralt placeret i Randers og har gode og gratis parkeringsforhold. Det ligger tæt på gågaden i et centrum spækket med indkøbsmuligheder, gode offentlige transportmuligheder og med kun 3 kilometer fra en motorvejstilkørsel.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Randers

 

Lejere