Velkommen til Væxthuset Odense I

Afstand til motorvej300 m
Afstand til station 1,3 km
Afstand til bus 200 m
Afstand til centrum2 km
Afstand til shopping200 m

Lej et kontor i Odense I

 
Væxthuset i Odense er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores treplans 1.185m2 moderne og professionelle omgivelser med lav husleje i et af Odenses erhvervskvarter. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Bygningen er indrettet med et stort mødelokale, som er velegnet til kurser, arrangementer og møder, derudover er der også et pænt køkken, begge dele er til fri afbenyttelse. Når du er en del af Væxthuset i Odense er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset har gode og gratis parkeringsforhold. Derudover ligger bygningen tæt på Syddansk Universitet og kun fem minutter fra et centrum spækket med indkøbsmuligheder og gode offentlige transportmuligheder. Væxthuset i Odense ligger meget tæt på motorvejstilkørslen

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Odense I

 

Lejere