Velkommen til Væxthuset Hvidovre

Afstand til motorvej1,2 km
Afstand til station7,8 km
Afstand til bus 200 m
Afstand til centrum1 km
Afstand til shopping400 m

Lej et kontor i Hvidovre

 
Væxthuset i Hvidovre er klart til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores eftertragtede præsentable og professionelle omgivelser, hvor der er højt til loftet og lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.
Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Væxthuset i Hvidovre har et smukt glas indgangsparti og er indrettet med stor kantine med plads til over 60 mennesker, som tilbyder frokostordning, og køkkenfaciliteter, der frit kan benyttes til møder og arrangementer. Der er udgang fra kantinen til et grønt gårdmiljø. Bygningen er indrettet med forskellige størrelser af møde og konference lokaler, som selvfølgelig står til fri afbenyttelse.

Når du er en del af Væxthuset i Hvidovre er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Hvidovre

 

Lejere