Velkommen til Væxthuset Holbæk

Afstand til motorvej1,4 km
Afstand til station3,2 km
Afstand til bus 700 m
Afstand til centrum1 km
Afstand til shopping300 m

Lej et kontor i Holbæk

 
Væxthuset i Holbæk er klart til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores næsten 2.200m2 eksklusive og professionelle omgivelser, hvor der er højt til loftet og lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.
Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Væxthuset i Holbæk er indrettet med en stor kantine, hvor der er masser af plads til medarbejdere og gæster, som vil blive serviceret af Væxthusets egen kok. Ydermere er der indrettet et stort og moderne konferencelokale, hvortil der er et køkken med plads til 30. Der er også mindre og mere intime mødelokaler i bygningen. Alt dette kan frit afbenyttes. Når du er en del af Væxthuset i Holbæk er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset i Holbæk har gratis parkering og ligger tæt på et centrum spækket med indkøbsmuligheder, motorvejstilkørslen og Holbæk Station, hvorfra man kan opnå forbindelse til København og resten af Sjælland.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorfællesskab - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Holbæk

 

Lejere