Velkommen til Væxthuset Herning I

Afstand til motorvej1,5 km
Afstand til station1,5 km
Afstand til bus 0 m
Afstand til centrum2 km
Afstand til shopping0 m

Lej et kontor i Herning I

 
Væxthuset i Herning er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 1.700m2 moderne og professionelle omgivelser med lav husleje i hjertet af Herning. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Hos Væxthuset Herning har du en unik mulighed for at markedsføre din virksomhed på vores gigantiske LED skærm, som vender ud mod Viborgvej 97. Ud over vores 25 kontorer er Væxthuset indrettet med et indbydende loungeområde, en stor fælles kantine og mødelokaler, som frit kan benyttes til møder og arrangementer.

Når du er en del af Væxthuset i Herning er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår. Væxthuset har en god central beliggenhed i Herning med tilhørende gratis parkering. Bygningen ligger i et centrum spækket med indkøbs- og fitnessmuligheder, offentlig transport lige ude foran døren og tæt på motorvejstilkørslen.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Herning

 

Lejere