Velkommen til Væxthuset Århus II

Afstand til motorvej3,6 km
Afstand til station4,6 km
Afstand til bus 100 m
Afstand til centrum1,5 km
Afstand til shopping500 m

Lej et kontor i Århus II

 
Væxthuset i Aarhus er klart til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 1050m2 stilrene og professionelle omgivelser tæt på centrum, hvor der er højt til loftet og lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Bygningen har en moderne og præsentabel indretning. Der er et fælleskøkken, men også mødelokaler i forskellige størrelser, der alle frit kan benyttes til møder, arrangementer og kurser. Ydermere er bygningen indrettet med en elevator. Når du er en del af Væxthuset i Aarhus står du ikke alene. Vi er klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset i Aarhus har gratis parkering og ligger tæt på et centrum spækket med indkøbsmuligheder og et pulserende byliv. Der er gode muligheder for offentlig transport, både bus og tog, og der er blot 3,6 kilometer til nærmeste motorvejstilkørsel.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Århus II

 

Lejere