Velkommen til Væxthuset Århus I

Afstand til motorvej2 km
Afstand til station1,5 km
Afstand til bus 0 km
Afstand til centrum2 km
Afstand til shopping400 m

Lej et kontor i Århus I

 
Væxthuset i Aarhus er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 773m2 professionelle omgivelser, hvor der er højt til loftet og lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorfællesskab.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Bygningen er indrettet med et stort fælleskøkken og mødelokaler, som frit kan afbenyttes i forbindelse med kurser, møder og arrangementer. Når du er en del af Væxthuset i Aarhus står du ikke alene. Vi er klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset har en central beliggenhed i Aarhus med gode og gratis parkeringsmuligheder. Det ligger ikke langt fra et centrum spækket med indkøbsmuligheder og gode muligheder for offentlig transport med tog og bus. Væxthuset ligger tæt på motorvejstilkørslen.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorhotel - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Århus I

 

Lejere