Velkommen til Væxthuset Kolding

Afstand til motorvej2,5 km
Afstand til station1,5 km
Afstand til bus 200 m
Afstand til centrum1 km
Afstand til shopping300 m

Lej et kontor i Kolding

 
Væxthuset i Kolding er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 800m2 flotte og professionelle omgivelser med lav husleje og højt til loftet. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og de fleste er indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Hos Væxthuset i Kolding får du kontor i en flot og klassisk bygning i et roligt kvarter tæt på centrum. Bygningen er, ud over dens kontorer, indrettet med mødelokaler og køkken, som står til fri afbenyttelse. Når du er en del af Væxthuset i Kolding er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår.

Væxthuset har gode og gratis parkeringsmuligheder og har en central beliggenhed i Kolding. Bygning ligger tæt på Koldinghus og et centrum spækket med indkøbsmuligheder, gode offentlige transport muligheder og med kun 2,5 kilometer til motorvejstilkørslen.

Det får du med i prisen - gratis!

Bliv en del af Danmarks største landsdækkende kontorfællesskab - Ring på 53 53 17 17

Væxthuset Kolding

 

Lejere